Grapestrict academy

Voor wijnliefhebbers die meer willen weten, meer willen proeven en meer willen leren! Wanneer drink je welke wijn en waarbij? Hoe kun je betere wijnkeuzes maken? Hoe weet je nou wat kwalitatief goed is en waarom?

Wat leer je?

We beginnen met de invloed die o.a. klimaat en locatie kan hebben op de smaak van wijn, en vervolgens leren we je in de tweede les alle ins & outs van de verschillende druivenrassen die je tegenkomt. De derde les staat helemaal in het teken van het maken van wijn en welke manieren een wijnboer gebruikt om de smaak van zijn wijn te beïnvloeden. Uiteindelijk eindigen we met een wijn-spijs avond waarbij we alle opgedane kennis ook in de praktijk kunnen gaan brengen, natuurlijk inclusief hapjes.

Officieel examen

Superleuk, gezellig en leerzaam, maar dat is niet alles; na deze cursus ben je voldoende onderlegd om het SDEN 1 examen af te leggen. Meer informatie op sden.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Download de Grapedistrict App
Downloaden van App Store Downloaden van Google Play
Wachtwoord vergeten

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord aan te passen

Laden...

Contact

Wil je een geschenk op maat, advies over de invulling van je geschenk of heb je gewoon een vraag? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • * Verplichte velden

Of...

Je kunt ons bellen op 020-6651115, een e-mail sturen naar info@grapedistrict.nl of real-time contact opnemen via de Intercom op deze website ( geel bericht-icoon rechts onderin de hoek )